Gravid i gartneri

Gravid

i gartneri
 Mobil

 

Hvis du gerne vil have nem adgang til Gravid i Gartneri på din smartphone, kan du gemme den på din hjemmeskærm sådan her:

 

iPhone/iPad:

1. Åben Gravid i Gartneri fra din telefon eller iPad og tryk på "del-knappen" i midten i bunden af skærmen

2. Klik på "Føj til hjemmeskærm"

Du vil blive ført videre til "Føj til Hjem" siden. Hjemmesidens navn vil automatisk blive tilføjet - det er muligt at ændre dette til et andet navn. Når du er tilfreds med navnet, klikker du på "Tilføj".

Du har nu gemt www.gravidigartneri.dk og den vil kunne findes din hjemmeskærm.

 

Android:

Måden til at gemme en hjemmeside som et bogmærke på din skærm på en Androidtelefon, varierer fra telefon til telefon og alt efter hvilken browser du bruger. Følgende guide kan bruges til at give en generel idé om, hvordan du gemmer en hjemmeside som et bogmærke:

1. Gå ind på www.gravidigartneri.dk med din telefon eller tablet. Så snart siden åbnes, skal du klikke på ikonet med stjernen oppe i højre hjørne.

2. Du bliver herefter ført videre til bogmærkemenuen. Her klikker du på plus-ikonet "Tilføj bogmærke".

3. Du kan nu se, at hjemmesidens navn automatisk er blevet tilføjet. Det er muligt at ændre dette til et andet navn. Når du er tilfreds med navnet og mappen den er placeret i, klikker du på "Gem" oppe i højre hjørne.

4. Du kommer herefter til bogmærkemappen. Find dit nye "Gravid i Gartneri"-bogmærke, og placer fingeren på ikonet og hold inde, indtil en menu kommer frem. I denne menu ses liste, hvor der vil være en funktion, der hedder "Føj genvej til Startsiden", som du klikker på.

Du vil nu kunne se dit nye bogmærke til www.gravidigartneri.dk på din startskærm. Bogmærket kan altid slettes på samme måde som du sletter andet indhold på din Androidtelefon.

OBS! Hvis du bruger en anden browser end standardbrowseren, skal du i nogle tilfælde trykke på knappen "indstillinger" først, før du kan se stjerneikonet.

 

Windows Phone:

1. Gå ind på www.gravidigartneri.dk på din telefon. Når du er inde på siden, skal du trykke på knappen "Indstillinger" nederst på siden til højre.

2. Når du har klikket på denne, kommer der en menu frem og spørger, hvor bogmærket skal gemmes - her vælger du skrivebordet/hjemmeskærmen.

Du har nu gemt www.gravidigartneri.dk på din telefon, og den kan nemt findes på din hjemmeskærm.